is nu
Ga naar de website

eCommerce

eCommerce Hosting

De eCommerce branche realiseerde in 2014 bijna 10 procent meer omzet dan in 2013. In totaal werd er naar schatting € 11.5 miljard besteed aan online aankopen in Nederland.

Om deze groeiende trend te borgen bieden wij eCommerce hosting oplossingen die gericht zijn op veiligheid, flexibiliteit en optimale performance. Zodoende kunnen betere conversies worden bereikt.

Conversie verbeteren
Recentelijke onderzoeken tonen aan dat er een rechtstreeks verband bestaat tussen de laadtijd van een website en het aantal online aankopen (conversie). Een snelle website resulteert in een betere conversie ratio, deze stijgt met maar liefst 1 procent wanneer de laadtijd van een website met een seconde verlaagd.

Door onze geavanceerde cache-, load- en optimalisatie technieken in combinatie met automatisch schaalbare servers wordt de laadtijd van een website verlaagd en behoort een verminderde performance (bij pieken in bezoekersaantallen) tot het verleden.

Voor veelgebruikte eCommerce platformen zoals Intershop, hybris, Magento en WooCommerce bieden wij speciaal hiervoor geoptimaliseerde hosting oplossingen vanuit de Nines, AWS of Azure cloud.

 
Magento Logo
hybris Logo
PrestaShop Logo
Intershop Logo

Optimale conversie

Wij bieden eCommerce hosting oplossingen die gericht zijn op veiligheid, flexibiliteit en optimale performance.

Hoge Performance

Door onze geavanceerde cache-, load- en optimalisatie technieken verbeteren we de performance van de webshop aanzienlijk.

Meer weten over eCommerce hosting?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter voor een adviesgesprek of bel tijdens kantooruren:

 088 – 42 42 208

Marcel Dillingh
Marcel DillinghAccountmanager
Sven de Boer
Sven de BoerAccountmanager