Adobe Experience Manager Hosting

Wij zijn gespecialiseerd in de managed hosting van Adobe Experience Manager (AEM) websites. Met managed hosting verzorgen wij dagelijks het operationele beheer, updates en monitoring van de servers en software zoals de web- en databaseservers. Dagelijks wordt er een volledige back-up van de omgeving gemaakt en alle data wordt versleuteld opgeslagen in een geografisch gescheiden datacenter.

Ondersteuning

Wij zijn 24×7/365 dagen per jaar bereikbaar voor onze opdrachtgevers en partners. Wij staan bekend om onze persoonlijke werkwijze, het geven van onderbouwd advies, het pin-pointen van problemen en het bieden van hulp met een proactieve instelling. Ontzorgen en meedenken in de meest brede zin van het woord zit bij ons in het DNA. Alle afspraken worden dan ook helder vastgelegd in een Service Level Agreement met beschikbaarheidsgaranties tot 99,999%.

Maatwerk

De inrichting van de omgeving wordt volledig afgestemd op de technische wensen van de opdrachtgever en het internetbureau. Mogelijkheden voor maatwerk lopen uiteen van het type webserver tot caching technieken. Daarnaast worden alle bekende ontwikkelmethodes ondersteund, wat resulteert in een speciaal geoptimaliseerde omgeving.


Adobe Experience Manager Logo

Kennispartner

Onze professionals hebben uitgebreide kennis van Adobe Experience Manager en delen deze graag met onze opdrachtgevers en partners voor het maximaliseren van de prestatie, veiligheid en gebruikerservaring.

Beschikbaarheid

Door onze geografisch gescheiden datacenters in Nederland met elk een volledig redundante infrastructuur, garanderen wij een beschikbaarheid tot 99,999%.

24x7 bereikbaar

Onze professionals zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar voor het beantwoorden van hosting en Adobe AEM gerelateerde vragen. Met een servicegerichte instelling staat ontzorgen bij ons centraal.

Adobe AEM Hosting Referenties

 
Shimano Logo
Prominent Logo