Dedicated hosting

Dedicated hosting is de optimale oplossing voor middelgrote en grote organisaties die hoge eisen stellen aan de performance van een hosting omgeving. Dedicated hosting wordt vaak ingezet voor applicaties, intensieve e-commerce omgevingen en grote corporate websites die hoge eisen stellen aan cpu-, geheugencapaciteit en schijfruimte. Wij zijn gestandaardiseerd op dedicated servers en opslag van HP en de configuratie van een dedicated server wordt volledig op maat afgestemd. Wij beschikken over een eigen voorraad voor snelle levering en het oplossen van eventuele verstoringen. Alle HP servers zijn volledig redundant uitgerust met harde schijven, voedingen, netwerkcomponenten en ventilatoren.

Hybride configuratie

Afhankelijk van de technische vereisten is een hybride configuratie ook mogelijk, waardoor het beste van twee werelden wordt gecombineerd. Bijvoorbeeld een volledige managed hosting oplossing bestaande uit een virtual webserver met een dedicated databaseserver. Daarnaast worden ook steeds meer services vanuit de Public Cloud gecombineerd met de Nines Cloud. Bijvoorbeeld door de inzet van een Content Delivery Network (CDN).

Dedicated Hosting Referenties

 
VidaXL Logo
Volkswagen Logo
C1000 Logo
Autoriteit Financiële Markten (AFM) Logo
ARAG Logo
Logo HP

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie over Dedicated Hosting.

  • High Performance

    De configuratie van een dedicated server wordt volledig op maat afgestemd op de technische eisen van een hosting omgeving.

  • Redundant

    Alle HP servers zijn volledig redundant uitgerust met harde schijven, voedingen, netwerkcomponenten en ventilatoren.

  • Betrouwbaar

    Onze netwerkinfrastructuur is redundant uitgevoerd en verdeeld over drie geografisch gescheiden datacenters in Nederland.