Virtual Hosting

Virtual hosting is de optimale oplossing voor middelgrote en grote organisaties die hoge eisen stellen aan beschikbaarheid en schaalbaarheid van een hosting omgeving. De standaard 99,5% beschikbaarheidsgarantie kan verhoogd worden tot 99,999%, door vanuit meerdere datacenters virtual servers met load balancing op te zetten. Schaalbaarheid kenmerkt zich bij virtual hosting door het flexibel kunnen op- en afschalen van capaciteit zoals schijfruimte, cpu- en geheugencapaciteit. Op deze manier worden virtual servers, bijvoorbeeld tijdens campagnes en piekmomenten, tijdelijk voorzien van extra capaciteit. De onderliggende infrastructuur is volledig gestandaardiseerd op de wereldwijde virtualisatie industriestandaard VMware (vSphere & Virtual SAN). Deze infrastructuur is redundant uitgevoerd en bestaat uit meerdere servers en opslag van HP.

Hybride configuratie

Afhankelijk van de technische vereisten is een hybride configuratie ook mogelijk, waardoor het beste van twee werelden wordt gecombineerd. Bijvoorbeeld een volledige managed hosting oplossing bestaande uit een virtual webserver met een dedicated databaseserver. Daarnaast worden ook steeds meer services vanuit de Public Cloud gecombineerd met de Nines Cloud. Bijvoorbeeld door de inzet van een Content Delivery Network (CDN).

Virtual Hosting Referenties

 
Floating Byte Logo
Emerce Logo
Medicore Logo
Prominent Logo
Nutreco Logo
VMware Virtual Hosting

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie over Virtual Hosting.

  • High Performance

    Dankzij onze beperkte overboeking en intelligente SSD caching technologie van VMware leveren wij een hoge performance.

  • Schaalbaar

    Vanuit de basisconfiguratie kan er volledig op maat opgeschaald worden met extra resources zoals schijfruimte, cpu- en geheugencapaciteit.

  • Betrouwbaar

    De infrastructuur is volledig redundant uitgevoerd inclusief een firewall, dagelijks een full back-up en disaster recovery strategie.