Certificeringen

Wij stellen de beveiliging van vitale informatie en de kwaliteit van onze dienstverlening altijd voorop. Dit komt onder meer tot uiting in het feit dat onze organisatie en datacenters ISO gecertificeerd zijn. Om de kwaliteit en veiligheid te controleren laten onze opdrachtgevers periodiek audits uitvoeren door externe partijen. Wij voeren zelf ook audits uit om de dienstverlening en de kwaliteit te borgen voor onze opdrachtgevers. In de afgelopen tien jaar hebben wij veel ervaring met audits opgedaan en werken dan ook graag mee bij het uitvoeren van een audit.

  • ISO 27001

    Deze certificering benadrukt ons belang dat wij als hybride managed hosting partner veel waarde hechten aan de beschikbaarheid, integriteit en veiligheid van onze opdrachtgevers. Met de internationale standaard voor informatiebeveiliging ISO 27001 bevestigingen wij dat alle bedrijfsprocessen, systemen en diensten voldoen aan deze veelomvattende norm voor informatiebeveiliging. Daarnaast zijn alle bedrijfsprocessen vastgelegd in het Information Security Management System (ISMS).

  • NEN 7510

    Ons informatiebeveiligingsbeleid is ook volgens de norm NEN 7510 ingericht en de processen zijn geïmplementeerd op onze volledige organisatie en datacenters. De norm NEN 7510 staat voor het waarborgen van de beschikbaarheid, integratie en vertrouwelijkheid van alle informatie die benodigd is om patiënten verantwoordelijke zorg te bieden.

  • ISAE 3402

    Met onze ISAE 3402 certificering geven wij onze opdrachtgevers volledige transparantie en een excellente dienstverlening. ISAE 3402 is een strenge beveiligingscontrole die in een jaarlijkse audit getoetst wordt, waarbij aspecten zoals data beveiliging, fraudepreventie en bescherming van persoonsgegevens nadrukkelijk de aandacht krijgen.

ISO 27001 Certificering Logo

Meer weten over onze Certificeringen?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter voor een adviesgesprek of bel tijdens kantooruren:

 088 – 42 42 208

Jurgen Voogd
Jurgen VoogdSecurity Officer
Fred van der Teems
Fred van der TeemsManager Operations