Netwerk

Ons core netwerk is volledig gestandaardiseerd op de apparatuur van Cisco Systems en daarnaast zijn wij volledig provider onafhankelijk. Zo beschikken wij over een eigen range IPv4 en IPv6 IP adressen van RIPE en directe aansluiting op de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX is het belangrijkste internetknooppunt van Nederland en het grootste ter wereld). Zijn onze datacenters verbonden door een redundante 20 Gbit Darkfiber ring en beschikt elk datacenter over redundante Transit verbindingen van verschillende providers.

Firewall

Onze firewall infrastructuur is volledig redundant uitgevoerd op basis van geavanceerde apparatuur van Cisco Systems. In samenwerking met Cisco Systems is de beveiliging en afscherming optimaal ingericht, zodat onze opdrachtgevers beschermd blijven tegen ongewenste bezoekers. Onze standaard policy blokkeert al het verkeer en in overleg met onze opdrachtgevers en partners worden alleen noodzakelijke poorten opengesteld. Daarnaast inspecteert en filtert de firewall infrastructuur het verkeer vanaf OSI laag 1 t/m 5 (sessielaag: data). Het verkeer wordt o.a. gecontroleerd op basis van validiteit, poort en protocol, source destination en IP, DNS, FTP, et cetera.

Load Balancing

Onze load balancing infrastructuur is volledig redundant uitgevoerd op basis van geavanceerde apparatuur van Cisco Systems. Door de inzet van load balancing worden bezoekers gelijkmatig verdeeld over beschikbare webservers. De loadbalancer controleert continu de belasting en de werking van de webservers en verdeelt zo het aantal bezoekers per webserver. Op deze manier wordt de beschikbare capaciteit voor bezoekers verdubbeld, de load verdeeld en de beschikbaarheid verhoogd.

Cisco Logo

Optimale beveiliging

In samenwerking met Cisco Systems is de beveiliging optimaal ingericht, zodat onze opdrachtgevers beschermd blijven tegen ongewenste bezoekers.

Redundant netwerk

Onze netwerk infrastructuur is volledig redundant ingericht op basis van Cisco Systems apparatuur en staat verspreid over onze datacenters.

Provider onafhankelijk

Door de inzet van een eigen range aan IPv4/IPv6 IP adressen en directe aansluiting op de Amsterdam Internet Exchange zijn wij provider onafhankelijk.

Meer weten over ons Netwerk?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter voor een adviesgesprek of bel tijdens kantooruren:

 088 – 42 42 208

Marcel Dillingh
Marcel DillinghAccountmanager
Sven de Boer
Sven de BoerAccountmanager