Distributed Denial of Service (DDoS)

Mede door de grote groei van online diensten neemt internetcriminaliteit steeds grotere en agressievere vormen aan. Steeds vaker wordt gebruik gemaakt van een DDoS aanval wat staat voor Distributed Denial of Service. Met een DDoS aanval zorgen hackers ervoor dat wereldwijd computers die besmet zijn met walmare worden ingezet om gelijktijdig een verbinding te maken met één server, waardoor deze wordt overspoelt met aanvragen. Afhankelijk van de omvang van de aanval zal de server trager worden of  niet meer reageren.

DDoS Beveiliging

In samenwerking met NBIP beschikken wij over de mogelijkheid om, tijdens een aanval, het verkeer buiten ons netwerk om te leiden naar een DDoS Scrubbing Center. Hierdoor wordt alle schadelijke inhoud geautomatiseerd verwijderd en wordt uitsluitend het schone verkeer bij ons afgeleverd. De omgeving is een centraal opgestelde hoeveelheid anti-DDoS systemen van bekende leveranciers.

DDoS

DDoS aanvallen 2014 (gemiddelde duur)

0 - 15 minuten
15 - 60 minuten
1 - 4 uur
› 4 uur

Meer weten over DDoS Beveiliging?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter voor een adviesgesprek of bel tijdens kantooruren:

 088 – 42 42 208

Marcel Dillingh
Marcel DillinghAccountmanager
Sven de Boer
Sven de BoerAccountmanager