Domeinnamen

Voor een professionele uitstraling op het internet zijn de keuzes voor de domeinnaam en de extensie van groot belang en tevens een vereiste. Wij ondersteunen en registeren alle domein extensies zoals bijvoorbeeld .NL en .COM. Wij ondersteunen ook extensies die gericht zijn op internationaal verkeer zoals .EU of generieke extensies als .INFO en .BIZ.

Verhuizing

Wij ondersteunen organisaties bij het inzichtelijk maken van bestaande domeinnaamregistraties en verzorgen hierbij de complete verhuizing. Uiteraard zorgen wij dat het domein tijdens de verhuizing bereikbaar blijft.

DNS Servers

Wij beschikken over een redundante DNS server infrastructuur verspreid over meerdere datacenters in Nederland met een uitwijk locatie in Madrid. Door deze opstelling leveren wij een hoge beschikbaarheid en performance met een minimale latency. De beschikbaarheid en latency zijn van groot belang voor de bereikbaarheid en snelheid van domeinnamen.

Nieuwe extensies

Onlangs zijn er honderden nieuwe betekenisvolle domein extensies beschikbaar gemaakt. In de toekomst is het mogelijk dat domeinnamen eindigen op extensies zoals merknamen (.GOOGLE en .PHILIPS), steden (.AMSTERDAM en .LONDON), doelgroepen (.ART en .MOVIES), producten (.FOOD en .AUTO) en natuurlijk de meer algemene extensies (.APP en .WEBSITE). Kortom er komen miljoenen nieuwe opties voor pakkende domein extensies en online innovaties. Hierdoor ontstaan er volop nieuwe kansen voor onze opdrachtgevers die op zoek zijn naar nieuwe domein extensies. Wij ondersteunen en registreren alle nieuwe domein extensies en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Extensies van Domeinnamen