is nu
Ga naar de website

Event Live Streaming

Event Live Streaming

Voor het live uitzenden van bijvoorbeeld een evenement, congres of presentatie beschikken wij over een geavanceerd Event Live Streaming platform. In samenwerking met diverse productie- en mediabedrijven zorgen wij voor de afhandeling en distributie van het videosignaal naar het internet. Het Live Streaming platform is volledig schaalbaar tot duizenden gelijktijdige bezoekers wereldwijd.

Het Live Streaming platform wordt automatisch in verschillende video kwaliteiten uitgezonden, zodat High Defintion met een breedband verbinding wordt ontvangen en met een 3G/4G mobiel verbinding Standard Definition ontvangen wordt. Het videosignaal wordt door onze hybride player ondersteund door alle recente browsers en op alle desktops, laptops, smartphones en tablets met besturingssystemen zoals Windows, Mac, iOS en Android.

Variabele Bitrate

Ons platform genereert verschillende video kwaliteiten, zodat het best passende formaat automatisch wordt getoond en geschikt is voor alle apparaten.

Multiple Devices

Alle desktops, laptops, smartphones en tablets met recente browsers worden ondersteund met besturingssystemen zoals Windows, Mac, iOS en Android.

Wereldwijd inzetbaar

Door de inzet van een Content Delivery Network (CDN) is het streaming platform wereldwijd beschikbaar en schaalbaar zonder een limiet.

Meer weten over Event Live Streaming?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter voor een adviesgesprek of bel tijdens kantooruren:

 088 – 42 42 208

Marcel Dillingh
Marcel DillinghAccountmanager
Sven de Boer
Sven de BoerAccountmanager