SSL Certificaten

Voor het beveiligen van websites en transacties op het internet is een Secure Sockets Layer (SSL) protocol de standaard. Het SSL protocol maakt gebruik van Certificaten om de verstuurde data te beveiligen en de identiteit van de eigenaar van het Certificaat te garanderen. Door het gebruik van een SSL Certificaat op een website zijn bezoekers er zeker van dat gegevens veilig via https worden verzonden en is de eigenaar van de website eenvoudig te controleren.

SSL Certificaten beveiligen de verbinding tussen bezoekers van een website en de webserver. Alle vertrouwelijke gegevens worden versleuteld, zonder risico dat ze in handen vallen van derden. Voor websites en webshops waar privacygevoelige informatie wordt uitgewisseld, is het gebruik van een SSL Certificaat de standaard en voor de certificering van het Thuiswinkel waarborg verplicht.

 • SSL Certificaat

  Websites die beveiligd zijn met een SSL Certificaat worden herkend aan het gesloten slotje en de https:// vermelding in de (groene) adresbalk van de browser.

 • SSL certificaat validatie

  De SSL Certificaten die wij leveren bevatten altijd de bedrijfsgegevens (organisatie validatie). Voor extra vertrouwen en uitstraling door een “groene adresbalk’ adviseren wij SSL Certificaten met uitgebreide validatie.

 • Bestelproces

  Wij verzorgen het gehele administratieve proces voor het aanvragen van een SSL Certificaat, de installatie, facturatie en tijdige verlenging.

 • Alle SSL leveranciers

  Wij leveren via onze partner SSL Certificaten van alle gerenommeerde leveranciers zoals Comodo, GeoTrust, Thawte, GlobalSign en Symantec.

SSL Certificaten