is nu
Ga naar de website

Werken bij

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Nines kantoor Utrecht
1

Bij mooi weer lunchen we buiten.

2

Gratis parkeergelegenheid rondom ons pand.

3

Overdekte stalling voor je fiets of scooter.

4

Ons zusterbedrijf eFocus is een digitaal bureau, gevestigd in Utrecht, Amsterdam, Amersfoort en Eindhoven.

5

Medicore is ons zusterbedrijf. Een dynamische en snel groeiende ontwikkelaar van het complete en gebruiksvriendelijke webbased MC EPD. Hun softwareoplossingen dragen bij aan een effectieve uitwisseling van data en procesverbeteringen in ziekenhuizen, behandelcentra, instellingen en praktijken in de somatische en geestelijke gezondheidszorg. Dagelijks werken meer dan 18.000 mensen in de zorg met hun web-based software.

6

Ons zusterbedrijf Cure4 is hét organisatie adviesbureau voor de zorg. Zij ondersteunen zorg organisaties met deskundig organisatieadvies en innovatieve financieel-administratieve oplossingen.

7

Floating Byte (In 2014 gefuseerd met Diago) is een servicegerichte ICT-specialist in de zorg. Met ruim 16 jaar ervaring lopen we voorop als het aankomt op innovatieve toepassingen in de zorg, met als doel efficiënter werken mogelijk te maken door de automatisering slim te regelen.

8

We zijn direct aan het Merwedekanaal gevestigd waar dagelijks veel activiteiten zoals roeiboten te aanschouwen zijn.
Een boot of sloep hebben we nog niet.

9

Hotspot nummer 9 is natuurlijk voor Nines.

Werken bij Nines

Wij hebben altijd ruimte voor talent bij Nines. Hieronder vind je meer informatie over Nines, onze vacatures, arbeidsvoorwaarden en de sollicitatieprocedure. Staat jouw droombaan er niet tussen? Stuur ons een open sollicitatie of blijf op de hoogte van onze vacatures via Twitter, Facebook of LinkedIn.

Onze kengetallen

500+

Opdrachtgevers

750+

Servers

125+

Kopjes koffie/thee per dag

3048x

Netwerkpoorten

99,999%

Uptime

Onze vacatures

Windows Cloud Engineer

Bekijk hier de vacature.

Support Engineer

We zoeken een support collega. Bekijk hier de vacature.

Nines heeft aandacht voor jou

Jouw professionele groei is vanzelfsprekend een belangrijke voorwaarde voor het succes van Nines. Jouw ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Samen met je teamlead stel je jouw eigen ontwikkelplan op waarmee je jouw ambities kunt realiseren. Een opleidingstraject op maat behoort hierbij uiteraard tot de mogelijkheden.

Werken voor mooie merken

Bij Nines ga je niet voor de minste opdrachtgevers aan de slag. Wat denk je van merken als C1000, AFM, Volkswagen, Independer, Wegener, Arag, Eneco of Universal Music? En dat zijn nog niet eens al onze opdrachtgevers. Zet jij binnenkort jouw expertise in voor de hosting infrastructuur van hun website?

Gezelligheid

We besteden veel aandacht aan plezier op en rond het werk. Zo hebben we een personeelsvereniging die vele activiteiten organiseert. Ook staan gezellige etentjes, vrijdagmiddagborrels in onze eigen bar en team-uitjes regelmatig op de agenda. We hopen dat jij hier binnenkort bij kunt zijn!

Eigen datacenters

Hou jij graag de controle? Dan ben je bij Nines aan het goede adres. Wij maken gebruik van eigen, fysiek afgeschermde serverruimtes op vier verschillende locaties, waarvan één in het buitenland (Spanje). Natuurlijk hoef je hier niet dagelijks aanwezig te zijn, maar afhankelijk van je functie zal je gevraagd worden hier af en toe naar toe te gaan.

“De enige constante in techniek is verandering”

Jouw ideeën en initiatieven worden zeer gewaardeerd. We stimuleren je om te innoveren en bieden je daarom een eigen virtuele testomgeving om jouw vernieuwende concepten uit te proberen.

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure

Wanneer je solliciteert op een vacature dan sturen we direct een ontvangstbevestiging. Na een inhoudelijke beoordeling van je sollicitatie ontvang je een persoonlijke reactie van onze recruiter. Bij een positieve reactie nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.

Het eerste gesprek is vooral oriënterend en hier is altijd een manager van de betreffende afdeling bij aanwezig. Als dit gesprek positief verloopt dan plannen we een tweede gesprek in.

Tijdens de gesprekken gaan we dieper in op jouw kwaliteiten en ambities. Om je een goed beeld te geven van de sfeer binnen de organisatie en om elkaar beter te leren kennen proberen we je kennis te laten maken met verschillende collega’s en je leidinggevende. Voor bepaalde functies kan het zijn dat we je vragen om voor het tweede gesprek een case uit te werken.

Als we besluiten dat we jou een contract willen aanbieden, dan volgt een gesprek over de arbeidsvoorwaarden. In dit gesprek bespreken we zaken zoals je salaris, reiskostenvergoeding en vakantiedagen.

Ik heb gesolliciteerd, wanneer krijg ik bericht?

Een persoonlijke reactie op jouw sollicitatie is wel zo prettig. Wij zullen jou, na een inhoudelijke beoordeling van je sollicitatie, uiterlijk binnen een week informeren. Bij een positieve beoordeling nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.

Ik ben uitgenodigd voor een gesprek, hoe is de procedure?

Het eerste gesprek is vooral oriënterend. Als dit gesprek positief verloopt dan plannen we graag een tweede gesprek in. In dit gesprek gaan we dieper in op jouw kwaliteiten en ambities. Voor bepaalde functies kan het zijn dat we je vragen om voor het tweede gesprek een case uit te werken. Als we besluiten dat we je een contract aan willen bieden, dan volgt een gesprek over de arbeidsvoorwaarden. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze sollicitatieprocedure.

Hoe is de cultuur/sfeer binnen Nines?

De cultuur van Nines kenmerkt zich door betrouwbaarheid en professionaliteit. Dat is onze kracht! Eigen ideeën stellen we zeker op prijs. Je werkt in een open kantoorruimte dus de communicatielijnen zijn kort. Even schakelen met je manager of directeur doe je gewoon op dezelfde werkvloer. Er is altijd tijd voor gezelligheid tussen de bezigheden door. Ook kun je voor allerlei activiteiten terecht bij onze actieve personeelsvereniging.

Waar kan ik mijn open sollicitatie naar toe sturen?

Heb je jouw droombaan niet gevonden bij de vacatures op onze website? Stuur ons een open sollicitatie met CV en motivatie. Wij bekijken of er mogelijkheden zijn (nu of in de toekomst).

Wat biedt Nines aan ontwikkel/opleidingsmogelijkheden?

Jouw persoonlijke groei en ontwikkeling vinden we belangrijk. Minimaal twee keer per jaar bespreken we je voortgang en functioneren. Daarmee zorgen we ervoor dat zowel jij als wij weten hoe je er voor staat en of we de juiste richting op gaan. Ook is het mogelijk om in overleg met je leidinggevende een gericht studieplan op te stellen.

Krijg ik een leaseauto en GSM?

Dat hangt af van je functie en van hoeveel uur je gaat werken. Om goed bereikbaar te zijn krijg je een GSM van Nines. In sommige functies krijg je een leaseauto. Bijkomend voordeel is dat je deze auto ook privé kunt gebruiken. De bijgeleverde tankpas gebruik je hiervoor, op basis van fair use.

Wat ga ik verdienen?

Jouw prestaties bepalen jouw carrière en daarbij ook jouw salarisontwikkeling. Naast een salaris, wat gewoon moet kloppen, bieden we je groeiperspectief. Een perspectief waar jij zelf invulling aan kan geven.

Wat zijn de (flex)werktijden?

Het ‘nieuwe werken’ is niet aan Nines voorbij gegaan. In bijna iedere functie kun je tussen 07.30 en 10.00 uur je werkdag beginnen. Je overlegt met je leidinggevende over een passende tijd. Het is (afhankelijk van je functie) ook mogelijk om af en toe thuis te werken. Omdat we kennisdeling en werksfeer belangrijk vinden is het wel van belang dat je regelmatig op kantoor je gezicht laat zien.

Werk ik bij de opdrachtgever of bij Nines op kantoor?

Bijna alle werkzaamheden worden uitgevoerd op kantoor van Nines. Afhankelijk van je functie zal je incidenteel gevraagd worden naar een datacenter te gaan. Contact met de opdrachtgevers verloopt voornamelijk via telefoon en mail.

Moet ik OnCall diensten draaien?

Met een aantal opdrachtgevers maken wij service level agreements (SLA’s) waarbij continue bereikbaarheid een belangrijk onderdeel kan zijn. Afhankelijk van je functie draai je mee in deze zogeheten 24×7 OnCall diensten. Dit doe je om de beurt met je collega’s.

Waar komt de naam ‘Nines’ vandaan?

Nines is een full service hosting provider binnen de zakelijke markt en zorg. Het draait bij ons allemaal om de beschikbaarheid van websites of applicaties. Wij kunnen dan ook voor 99,999% garanderen dat die optimaal is. Nines is er wanneer de negens achter de komma gaan tellen.

Meer weten over werken bij Nines?

Laat je gegevens achter voor meer informatie of bel tijdens kantooruren:

 088 – 42 42 208

Fred van der Teems
Fred van der TeemsManager Operations